17 Januari 2012

Hej! Sjukt trött idag! Kunde verkligen inte sova och sedan gick jag i skolan från 08.25 till 16.50. Bara matte-, fysik- och räknelektioner. Dö! Kom hem och har legat i sängen sedan dess. Har ni sett nyaste Gossip Girl-avsnittet föresten? Ska inte spoila något men kan säga att det gjorde ont i hjärtat. Som väntat! Sov gott! Källa: weheartit.com Ni som sett avnsittet förstår! xoxo E

Bloggen 1 år igår!

Missade helt att bloggen firade 1 år igår eftersom jag inte varit så aktiv på bloggen.. Anyway är det bra jobbat av mig och Acci! Grattis till oss<3


Taken with Instagram

Deborah Lippmann - Happy Birthday

I will let you go

Hej mina fina! 
Kan inte sova så tänkte kika in lite på bloggen. Började kolla gamla kommentarer och måste säga att det värmer det ni skriver!
Min helg har varit väldigt händelselös då jag deppa ihop igår för att mitt fysikkursprov gick åt helvete. Idag har jag inte heller gjort något. Kollat HIMYM och Once Upon A Time + några filmer. Måste skaffa mig ett liv. Imorgon ska jag i alla fall träffa min Angelica efter alldeles för lång tid!

Källa.

xoxo
Emmy

2012

Tror jag och Acci hade samma tanke idag. Vi borde blogga mer! Har faktiskt haft bloggen i snart ett år!
2012 firade jag in med vänner på vanligt tonårsvis. Sedan dess har jag inte gjort mycket alls. Får väl skylla på att jag varit tvungen att ta igen mig..

Jag hoppas verkligen att ni kikar in igen trots att vi har varit dåliga på att blogga det senaste!
Källa.

xx
Emmy

Början på något nytt

Har suttit och titta igenom allt från bilder och dagböcker till musik från året som varit. Jag har gått igenom jätte mycket, både med och motgångar, och jag har lärt mig så mycket. Jag har bestämt mig! 2012 ska bli fantastiskt.
Bilder och Bild.
xoxo
A

RSS 2.0