Streetstyle

Källa.

XOXO
E

Top Model Sverige

Top Model Sverige har ju hållt på i några veckor nu.. vad tycker ni?
Konspetet kommer ju från America's Next Top Model som jag inte kan få nog av. Repriser går om och om igen på vardagseftermiddagarna lagom tills när jag kommer hem från skolan. Sverige har ju kopierat idéen innan men det blev ingen hit, och helt ärligt var det inte bättre den här gången... Blir så trött på svenska program. Oftast är de dåligt producerade och lama.
Jag hejar i alla fall på Izabella Scorupco!(Nej Frida, jag vet att hon inte är med i själva tävlingen...)
Jamilla, Sibel och Nina.
Alice, Jenny och Klara.
Rebecka, Sophie och Viktoria.
Källa: TV3/Beiron Andersson
Via: ELLE.se

xxxo
Emmy

Ny bikini

Sprang in på H&M idag och blev glad över alla vårkläder i pastellfärger. Egentligen var kläderna inget jag nappade på men det kändes så gött med färg! Jag behöver tänka på vår/sommarkläder då jag snart ska till Egypten. Har shoppat bikinis, klänningar, accessoarer etc. till detta och det känns skööönt!

En bikini (plus ett Essie-nagellack och en mascara) fick i alla fall hänga med mig hem idag.
Överdel 129SEK | Underdel 99SEK

xx
E

15 Februari 2012

Hej allihop!
Har legat i sängen hela dagen och kollat Glee och bläddrat i nya Elle.. Blir alltid lika glad när Trendbibeln dimper ner i brevlådan haha...
Ser verkligen fram mot våren med massa nya kläder! Just nu känns det som ett mellanläge. Ingen idé att köpa nya vinterkläder och vårkläderna har inte riktigt kommit än... Nu gäller det bara att hålla i pengarna så att man verkligen kan shoppa loss när det väl gäller!

Xoxo
Emmy


RSS 2.0