Begär

Ge mig dessa två jackor från Acne! Så grymt snygga till i höst! Åååå jag dör lite.

RITA SHEARLING BLACK/WHITE
SHEARLING JACKET

ALISON GREY
SHEARLING PEACOAT

Källa.

 

xoxo
Emmy


Balmain f/w RTW 2012

Jag får nästan gåshud! Jag tycker det är så snyggt med printen och detaljerna. 
 
Källa style.com.
 
xoxo
Emmy
 

Outernet

Jag hatar att blogga från mobilen men nu blev det så ändå hehe. Sitter på tågstationen och väntar på tåget. Jag ska till mammas jobb och sedan köpa konfirmationspresent till min kusin.

Tänkte i alla fall visa ett halsband jag köpte på BikBok när jag sprang förbi där i veckan. Jag är så grymt dålig på att matcha flera smycken med varandra då jag köpte ett färdigmixat hehe. Tror dock att jag ska ta bort de mörkgrå.. Kostade runt hundra lappen har jag för mig. Kaaaaap.

 

xoxo

Emmy


Sommarlack

Mitt sommarlack numero uno i sommar har varit Essies "Jamaica Me Crazy". Har varit det enda lacket jag använt typ den senaste månaden. Måste dock erkänna att den är rätt sliten nu efter ett par dagar då jag inte målat hehe. Jag har varit sjuk sen i måndags så jag får väl skylla på det. Jag har till och med tappat rösten. Inte det roligaste för mig som alltid pratar annars. Gött för min familj i alla fall hehe. Måste dock bli frisk nu då jag FYLLER 18 NÄSTA VECKA! 
Källa.
Färgen är dock mer åt det rosa hållet. Lite mer sommarfeeling!
 
xx
E
 
 

Zebra pants

Hur snyggt var inte detta då?
 
xoxo
Em

Nerbäddad

Jag är så otroligt trött idag! Har jobbat i en vecka med start klockan 7 vilket betyder att jag måste gå upp kvart i 5! Gött sommarlov! Nu ligger jag i alla fall nerbäddad i sängen med massa kakor för att mysa. 
Imorgon är det fredag vilket betyder lite mer jobb och sedan helg! Jag kommer nog sova mig igenom hela...
 
Bilderna lånade från Chibird, Ohswaggiexo, Thequeenbey och Chicgarden.
 
xoxo
Emmy

RSS 2.0