Stella McCartney

Ge mig detta iPad foderal! Love.
Källa.
xoxo
A

Detaljer

Källa.
xoxo
A

Streetsyle

Källa.
Den snygga jackan hittar ni på H&M!
xoxo
A

Dålig dag

Vi har fått kommentarer om att vi ska skriva mer om vad vi gör och lägga upp bilder så jag tänkte att jag skulle sparka igång det lite...
...Saken är den att jag har haft den sämsta dagen på länge och har i stort sätt legat i sängen hela dagen.
Klockan ringde vid 08.30 och då var det bara att dra på sig något och åka till skolan för att ha utvecklingssamtal. Inga nyheter på den fronten och tiden var rätt bortslösad. Efter det har jag bara legat i sängen hela dagen och ätit choklad, kollat på One Tree Hill, lyssnat på David Guetta och bara tyckt allmänt synd om migsjälv.
Lever livet till fullo känner jag!



xx
E

Versace for H&M

Här är de första bilderna från Versaces samarbete med H&M. Så ball att stora märken gör detta! Kollektionen släpps 17 november. Jag gillar verkligen den rosa och den svarta klänningen!
Bilderna via denna källa.

xx
Emmy

Dagens sanning

Källa.
Källa.
Källa.
Källa.
Källa.
xx
E

23:13

Källa.
xoxo
Emmy

Smygreklam

Okej anledningen till att jag inte bloggar här lika mycket längre är för att jag har en tumblr-blogg nu! Mycket smidigare! Om ni saknar mig såååå mycket så kan ni kika in!


EMMYLIKES.TUMBLR.COM

xoxo
Emmy

I am Titanium

Så grymt ball!
Källa.

xx
E

En gång till!

Nej nu får det vara slut med dåligt bloggande! Tänker inte be om ursäkt för det för det känns som att jag och Acci gör det i vartenda inlägg!

Jag tror inte ni förstår hur otroligt trött jag är! Jag har inte vilat i fem minuter denna helgen! I fredags fyllde min kompis Anna 18 och då var det bara att åka inåt landet i två timmar med tåg för att fira henne. Dagen efter var det bara att åka samma väg hem igen för att få vara hemma i fem minuter och sedan åka på släktkalas. Efter det var det att gå på fest med några i min klass. Idag är jag rätt mör.
♥☮

xx
E

18 oktober 2011

Tar en paus från samhällskunskaps boken för att vissa de här fina YSL armbanden. Vilket gillar ni mest?
Källa.
xoxo
A

Streetstyle

Källa.
xoxo
A

17 oktober 2011

Hej på er!
Jag och E har verkligen inte varit några bra bloggare på den senaste tiden. Skolan, plugg och aktiviteter har tagit upp våran tid istället. Men ni är ändå så fina och klickar in på våran blogg varje dag! Just därför skall jag göra mitt yttersta för att uppdatera varje dag nu i veckan. Puss på er!
Källa.
Källa.
Källa.
xoxo
A

RSS 2.0